Taxibedrijf Groningen

Bel met Taxibedrijf Groningen voor een goedkope en prettige taxi rit in een schone & nette auto. Wij rijden met onze taxi in Groningen en omgeving, pinnen is mogelijk! Doordat wij enkel rijden in moderne, goed onderhouden en schone voertuigen verloopt jouw reis gegarandeerd vlekkeloos.

Taxi Groningen

Heb je direct een taxi nodig in Groningen? Bel ons dan op 06 42 97 17 17.
Je bent dan gegarandeerd van een veilige en snelle rit naar jouw bestemming, onze ervaren taxichauffeurs komen altijd op tijd en volgens afspraak. Wij rijden altijd voordelig en zonder voorrijkosten naar onder andere: Leeuwarden, Assen, Delfzijl & de Eemshaven. Wilt u hier meer informatie over? Bekijk dan pagina: Tarieven taxi Groningen

Landelijk Vervoer

Met Taxibedrijf Groningen kun je reizen door heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Groningen centrum en rijden landelijk tegen scherpe tarieven, u krijgt van te voren altijd een vaste prijs.

Vliegveld/Airport Service

Wilt u reizen van Groningen en omgeving naar Amsterdam Schiphol Airport? Bezoek dan onze speciaal hiervoor gebouwde website Van Groningen Naar Schiphol voor uitgebreide informatie en tarieven.

Reist u naar Bremen Airport, Düsseldorf Airport of Groningen Airport Eelde? Bekijk dan de tarieven pagina op deze website.

Uitgaans-Taxi

Wilt u een avondje uit in Groningen dan bent u verzekerd van een veilige heen en terugreis. Reserveer van te voren je taxi, of bel ons gewoon op het moment dat je ons nodig bent.

Ons doel is om onze klanten tevreden van A naar B te brengen.

Taxibedrijf Groningen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in personen vervoer, hierdoor ben je verzekerd van comfortabel, veilig en snel vervoer naar jouw plaats van bestemming.

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Zakelijk Vervoer

Ook voor zakelijk vervoer is een privé taxi van Taxibedrijf Groningen zeer geschikt, wij bieden vele mogelijkheden en staan voor je klaar. Voor vragen of reserveringen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Call Now Button