Taxi Eemshaven

Reis voordelig en snel met onze Taxi Eemshaven service

Taxi naar Eemshaven nodig? Bel 06 42 97 17 17. En regel direct uw comfortabele privé taxi bij Taxibedrijf Groningen.

Wij staan voor u klaar met onze Taxi Eemshaven service!

Altijd op tijd voor uw afvaart

Taxibedrijf Groningen brengt u vlot en veilig van en naar de Eemshaven. Onze ruim ervaren en gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u ruim op tijd voor uw afvaart aanwezig bent in de Eemshaven.

Komt u van een vliegveld en wilt u doorreizen naar een zeehaven? Reserveer uw taxi tijdig en wij staan voor u klaar als u landt op bijvoorbeeld luchthaven Schiphol of op Groningen Airport Eelde. Met Taxibedrijf Groningen reist u ontspannen vanaf iedere luchthaven naar elke seaport, zoals van Schiphol naar de Eemshaven.

Ophalen zonder wachttijd

We halen u ook snel op vanuit de Eemshaven om u veilig en vlot naar huis te brengen. Als u op doorreis bent, brengen wij u soepel en snel van de Eemshaven naar Schiphol of van de Eemshaven naar Groningen Airport Eelde. Wij zorgen er voor dat u ruim op tijd voor uw vlucht aankomt op het vliegveld.

Vermijd wachttijden en reserveer nu alvast uw Taxi Eemshaven. Wij zorgen er voor dat uw comfortabele reistaxi op u staat te wachten als u aankomt.

Wij rijden óók naar de Haven van Emden

Taxibedrijf Groningen rijdt u van en naar iedere andere zeehaven in Nederland, Duitsland en België. Wij vervoeren u ook van en naar Seaport Emden.

Privé personenvervoer

Bij Taxibedrijf Groningen heeft u uw taxi helemaal voor uzelf. U deelt u uw Eemshaven Taxi dus niet met andere passagiers. We rijden direct naar uw ophaaladres en brengen u zonder omwegen weer thuis of naar de Eemshaven.

Groepsvervoer

Taxibedrijf Groningen vervoert u met luxe en comfortabele wagens. Voor het vervoer van (grotere) groepen beschikken wij over taxibusjes.

Andere zeehaven?

Wij rijden ook goedkoop en voordelig naar andere zeehavens, zoals: Rotterdam, Amsterdam, Delfzijl en Lauwersoog. De tarieven voor deze en andere bestemmingen vindt u op Taxi Groningen Tarieven.

Ons doel: passagiers naar volle tevredenheid van A naar B brengen

De voordelen

  • Scherpe tarieven
  • Vaste, duidelijke prijzen
  • Pin en creditcard betalingen mogelijk
  • Privé vervoer
  • Géén koffer toeslag
  • Géén nachttoeslag
  • Professionele dienstverlening

Neem voor meer informatie contact met ons op:
Telefoon: 06 42 97 17 17
E-mail: info@taxibedrijf-groningen.nl

Taxibedrijf Groningen: uw taxicentrale in Groningen en omgeving!

Duidelijke tarieven zonder toeslagen

Wij zijn heel duidelijk over onze taxi tarieven. U weet bij Taxibedrijf Groningen van te voren wat de kosten zijn voor een rit naar de Eemshaven. Bij ons komt u dus niet voor onverwachte kosten te staan! Wij hanteren géén nachttoeslag en ook géén extra koffer toeslag.

Meer weten over onze tarieven? Kijk op Taxi Groningen Tarieven.

Call Now Button